Horizon 2020 Info Day for YASAR Group R&D Units

Ufuk 2020 Programı Bilgilendirme Toplantısı, Yaşar Üniversitesi Avrupa Birliği Merkezi ve Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ve TÜBİTAK Ufuk 2020 irtibat noktalarının sunumları ile 25 Ekim 2019 tarihinde Yaşar Üniversitesi’nde  gerçekleştirilmiştir.

Yaşar Üniversitesi AB Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gökay ÖZERİM moderatörlüğünde yürütülen toplantıda, TÜBİTAK bünyesinde Ufuk 2020 Ulusal İrtibat Noktası olarak görev alan Sn. Azmi Serhat Yıldırım ve Sn. Hale Ay programın içeriği, öncelikleri ve katılım koşulları hakkında detaylı bilgiler aktarmışlardır.

Toplantıya Yaşar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Pınar Süt, Pınar Su, Pınar Et, Çamlı Yem, Viking Kâğıt, DYO Boya firmalarının yanı sıra Yaşar Üniversitesinden akademisyenler ve uzmanlar katılım sağlamışlardır.