..

Blog

Info Days for the Sixth Phase of TR-EU Civil Society Dialogue Programme

Announcements

Info Days for the Sixth Phase of TR-EU Civil Society Dialogue Programme

Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından uygulanan Türkiye ve AB Arasında Sivil Toplum Diyaloğu 6.Dönem Hibe Programı’na ilişkin bilgilendirme toplantısı 18 Ekim 2019 Cuma günü 14:00-17:00 saatleri arasında Yaşar Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı iş birliğinde düzenlenmiştir.

Toplantıya Avrupa Birliği Başkanlığı İzmir Temsilcisi Sn. Ceyhan ÇİÇEK, AB İşleri Uzmanı Sn. Murat ÇELEBİ ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzmanı Sn. Sonay KURU katılarak, sivil toplum kurumu temsilcilerine ilgili destek programının öncelikleri, yapısı, başvuru koşulları ve değerlendirme sürecine yönelik bilgi sunmuştur. Toplantıya çeşitli sivil toplum kuruluşlarından toplam 117 kişi katılmıştır.

Proje başvurularının 12 Kasım 2019 – saat 17.00’a kadar Merkezi Finans ve İhale Birimine yapılması gerekmektedir. Sivil Toplum Destek Programı ile ilgili detaylı bilgiye https://www.ab.gov.tr/51766.html adresinden ulaşılabilir.