..

Blog

Çevrimiçi Etkinlik: “Çeşitlilik ve Toplumsal Cinsiyet Boyutunun Kurumsal Politika ve Stratejilere Entegrasyonu”

CALIPER Etkinlik
Announcements / News

Yaşar Üniversitesi Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi tarafından, Avrupa Birliği Ufuk 2020 Programı kapsamında desteklenen ve Yaşar Üniversitesinin ortak olarak yer aldığı “CALİPER – Cinsiyet Eşitliği için Araştırma ve Yenilikçilik” başlıklı proje kapsamında geliştirilen CALIPER Beyannamesinin tanıtılması ve toplumsal cinsiyet ve çeşitlilik boyutunun politika ve stratejilere entegrasyonu konusunda diyalog ve iş birliği oluşturulması amacıyla “Çeşitlilik ve Toplumsal Cinsiyet Boyutunun Kurumsal Politika ve Stratejilere Entegrasyonu” başlıklı çevrimiçi bir etkinlik düzenlenecektir.

16 Kasım 2023 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında, aşağıda yer alan program çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlik, üniversite temsilcilerinin yanı sıra bölgesel ve ulusal düzeyde iş dünyası, kamu ve sivil toplum temsilcilerinin katılımına açık olup, katılım için aşağıdaki linkte yer alan kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız.