Jean Monnet Activites Information Meeting

Jean Monnet Activites Information Meeting

Türkiye Ulusal Ajansı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen Jean Monnet Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısı 11 Ocak 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda Yaşar Üniversitesi AB Merkezi Müdürü ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gökay ÖZERİM, Jean Monnet projeleri kapsamında tecrübelerini paylaştı.

Jean Monnet faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler veren ÖZERİM, başarıyla tamamlamış olduğu “AB’de Göç ve Güvenlik” Modülü ve devam etmekte olan “Türkiye-AB İlişkilerinde Göç” başlıklı Jean Monnet Kürsüsü üzerinden katılımcılara Jean Monnet  projesi geliştirme ve uygulama aşamalarındaki önemli hususlara ilişkin detaylı bilgiler verdi.