News In Map Project Staff Training on Entrepreneurship and Leadership

News In Map Project Staff Training on Entrepreneurship and Leadership

Santa Cecilia Konservatuarı (İtalya) tarafından ‘Müzik Eğitiminde Liderlik ve İstihdamın Geliştirilmesi’ (New Employability within Self-leadership in Music Academic Programs – NEWS in MAP) Projesi kapsamında 26/27/28/29/30 Ekim 2020 tarihlerinde saat 12:00 -13:30 ve 16:00 – 17:30 arasında Girişimcilik ve Liderlik Online Sertifikalı Eğitmen Eğitimi gerçekleştirilecektir.

Uzaktan eğitim yöntemiyle (online) düzenlenecek eğitim, akademik müzik eğitimi programlarında girişimcilik ve liderlik becerilerinin geliştirilmesini hedeflemekte olup müzik alanında çalışan eğitmen ve akademisyenlerin katılımına açıktır. Eğitim programına erişmek için lütfen tıklayınız.

Santa Cecilia Konservatuarı, Yaşar Üniversitesi, İrlanda Kraliyet Müzik Akademisi, Kıbrıs Avrupa Üniversitesi ve Avrupa Konservatuarlar Birliği ortaklığında yürütülmekte olan News in Map Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi, akademik müzik eğitimi programlarında sosyal becerilerin geliştirilmesine odaklanmaktadır.

Proje; öğrencilerin sosyal becerilerinin geliştirilmesi, teorik bilginin gerçek uygulamalara dönüştürülebilmesi, kadınların müzik kariyerlerinde potansiyelinin farkına varmasına destek verilmesi, öğrencilerin istihdam edilebilirliğinin arttırılması ve öğrencilerin liderlik becerilerinin geliştirilmesi yoluyla girişimcilik yönünde desteklenmesini amaçlamaktadır.

Eğitim dili İngilizcedir. Eğitim programının sonunda katılım sertifikası verilecektir. Katılım sertifikasına hak kazanabilmek için eğitim programının en az %80’inin düzenli takip edilmesi gerekmektedir. Kayıt için https://www.aec-music.eu/events/news-in-map-staff-training-on-entrepreneurship-and-leadership adresinde yer alan formun doldurulması gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen katılımcılara eğitim linki iletilecektir.

Daha fazla bilgi edinmek için projenin kurumsal koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Payam SUSANNI ile [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

*Bu etkinlik, “New Employability within Self-leadership in Music Academic Programs (NEWS in MAP)“ başlıklı Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık projesi faaliyetleri kapsamında düzenlenmektedir.