Jean Monnet Scholarship Programme Information Seminar

Jean Monnet Scholarship Programme Information Seminar

Jean Monnet Burs Programı  2021 yılı başvuruları için tanıtım toplantısı, T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı tarafından AB  İşleri Uzmanı Ceyhan ÇİÇEK’in katılımı ve Yaşar Üniversitesi AB Merkezi işbirliği ile 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 15:00’te online olarak gerçekleştirilecektir.

Yaşar Üniversitesi personeli ve  öğrencilerinin yanı sıra Jean Monnet burs programıyla ilgilenen herkesin  katılımına  açık olarak çevrimiçi platform (ZOOM) üzerinden gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına kayıt olmak için https://tr.surveymonkey.com/r/JeanMonnetYasarUniversitesi kayıt linkinde yer alan formun 15 Ekim Perşembe saat 13:00’e kadar doldurulması gerekmektedir.

Jean Monnet Burs Programı, AB çalışmaları alanında uzmanlaşmış kişi sayısının artırılmasını hedeflemektedir. Programın 2021-2022 akademik yılı duyurusu yayımlanmış olup programa son başvuru tarihi 17 Kasım 2020’dir. Jean Monnet Burs Programı ile ilgili daha detaylı bilgi için programın web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: www.jeanmonnet.org.tr