Jean Monnet Panel: Roles and Works of Key Actors on Migration in Turkey

Jean Monnet Panel: Roles and Works of Key Actors on Migration in Turkey

4 Haziran 2018 Pazartesi günü, Yaz Okulu Programımızın son oturumu olarak Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde saat 13:30-16.00 arasındaTÜRKİYE’DE GÖÇ KONUSUNDA FARKLI AKTÖRLERİN ROLLERİ VE ÇALIŞMALARI” başlıklı Jean Monnet paneli düzenlenecektir.

Panel kapsamında İzmir İl Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, İzmir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu, Türk Kızılayı ve Hayata  Destek Derneği temsilcileri göçmenler ile ilgili yapmış oldukları çalışmaları paylaşacaktır.

Ekte detaylı programı yer alan etkinlik,  Yaşar Üniversitesi AB Merkezi tarafından, Dr. Öğr. Üyesi Gökay ÖZERİM koordinatörlüğünde yürütülen “AB’de Göç ve Güvenlik” başlıklı Jean Monnet Modülü kapsamında düzenlenmektedir.