Europe, EU and Middle East Education at Universities in Turkey Online Seminar

Europe, EU and Middle East Education at Universities in Turkey Online Seminar

“EUMENIA” isimli Jean Monnet Network Projesi kapsamında 15 Mart 2022 tarihinde 14:00-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye’deki Üniversitelerde Avrupa, AB ve Orta Doğu Eğitimi seminerinde EUMENIA Projesi kurumsal koordinatörü Prof.Dr. Emre İŞERİ, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakülte Dekanı Prof.Dr. Aylin GÜNEY, Jean Monnet Kürsüsü Doç.Dr. Gökay ÖZERİM ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Defne GÜNAY, Türkiye’de uluslararası ilişkiler müfredatında Avrupa, Avrupa Birliği ve Orta Doğu derslerine ilişkin araştırma sonuçlarını paylaşacaklardır.

Etkinlik dili Türkçe olup katılım için aşağıdaki linkte yer alan kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

Kayıtlı katılımcılara çevrimiçi etkinliğe erişim linki ayrıca iletilecektir.

Kayıt formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız: https://forms.gle/hrrmVMpPeYKNvYrC6