Erasmus+ KA2: Strategic Partnership Project “Get Included” Multiplier Event

Erasmus+ KA2: Strategic Partnership Project “Get Included” Multiplier Event

Genç mülteci ve göçmenlerle çalışan ve sosyal çalışmalara ilgi duyan tüm gençlik çalışanı ve eğitmenler için hayata geçirilen “Get Included” isimli Erasmus+ KA2: Stratejik Ortaklık projesinin çıktılarını paylaşmak üzere 23 Ekim 2019, saat 10:00’da İzmir Smart Hotel’de gerçekleştirilecek çoğaltıcı etkinliğe davetlisiniz!

Etkinlikte neler yapılacak?

• Oyunlaştırma ile sosyal girişimcilik becerilerini geliştirmeyi amaçlayan ve proje kapsamında tasarlanan Play-Inn oyunu deneyeceğiz.
  • Erasmus+ Programı hakkında bilgi-tecrübe paylaşımlarında bulunacağız.
  • Yaygın eğitim temelli eğlenceli grup aktiviteleri gerçekleştireceğiz.

Farklı kurumlardan kişiler tanıma şansı da yakalayacağınız etkinliğe katılım kontenjanla sınırlıdır. Kayıt Olmak için : https://forms.gle/au4HKWfnsbsnyfF8A

*Etkinliğe tam katılım gösteren katılımcılara Dokuz Eylül Üniversitesi adına katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim süresince çay-kahve ikramları ve ücretsiz öğle yemeği Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından karşılanacaktır. Etkinlik süresince bazı sürpriz hediyeler de olacak!

İzmir Smart Hotel Adres: İsmet Kaptan, 1368. Sk. No:2, 35210 Konak/İzmir