Seminar: “International Cooperation in Higher Education: An Engine for Growth”

Seminar: “International Cooperation in Higher Education: An Engine for Growth”

19 Ekim 2012 tarihinde Yaşar Üniversitesi Avrupa Birliği Merkezi tarafından, üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan “International Cooperation in Higher Education: An Engine for Growth” isimli açılışına Belçika Flanders Bölgesi Başbakanı Sn. Kris Peeters katılacaktır.

Etkinlik sonunda, Belçika Flanders Bölgesi ve İzmir’deki iş dünyası arasında yeni ticari ilişkiler ve proje ortaklıkları geliştirmeyi amaçlayan bir resepsiyon düzenlenecektir.

Katılımın 100 kişi ile sınırlı olması nedeniyle, katılım teyidinizi en geç 11.10.2012 tarihine kadar (232) 411 50 14’e veya [email protected] adresine bildirmenizi rica ederiz.

Seminer dili İngilizcedir.

Davet ve Program

Sunumlar

Dr. Klaas Vansteenhuyse, ECTS as a Label for Excellence