Panel Daveti: “Avrupa Vatandaşlık Yılı Kapsamında Girişimcilik ve Bireysel Girişim Hakkı’’

Ege Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından, 22 ildeki Bilgi Merkezinden biri olan İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi ve Ege Üniversitesi AB Dokümantasyon Merkezi işbirliğiyle 20 Eylül 2013 tarihinde, 9:30 – 12:00 saatleri arasında, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda “Avrupa Vatandaşlık Yılı Kapsamında Girişimcilik ve Bireysel Girişim Hakkı’’ konulu panel düzenlenecektir.

PROGRAM
09:30 – 10:00 Kayıt
10:00 – 12:00 Panel

Doç. Dr. Siret Hürsoy (Jean Monnet Chair)
Ege Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürü

Doç. Dr. Hacı Can
Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Bşk.

Yrd. Doç. Dr. Ayselin Yıldız
Yaşar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi