Horizon 2020 Information Day Presentations

Horizon 2020 Information Day Presentations

Ufuk 2020 Eğitim ve Bilgi Günü, TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi ve Yaşar Üniversitesi Avrupa Birliği Merkezi işbirliği ile 24 Mart 2016, Perşembe günü Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Yeni Bina Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilmiştir.

Tüm ilgili araştırmacıların ve kuruluş temsilcilerinin katılımına açık olan Ufuk 2020 Eğitim ve Bilgi Gününde yapılan sunumlara aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

1-Ufuk 2020 Programı, TÜBİTAK U2020 Destek ve Ödül Programları

Dr. Selda ULUTAŞ AYDOĞAN (AB Çerçeve Programları Müdürü, Ufuk 2020 Programı Ulusal Koordinatör Yardımcısı, TÜBİTAK)

2-Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları

Numan GÖLÜKCÜ (Ulusal İrtibat Noktası, TÜBİTAK)